Voša srušila srpskoligaša u poslednjem minutu

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša srušila srpskoligaša u poslednjem minutu

Superligaš iz Novog Sada savladao pančevački Dinamo golom u poslednjem minutu utakmice.

Fudbaleri novosadske Vojvodine imali su danas poslednju proveru pred nastavak prvenstva, a protivnik im je bila ekipa sa kojom su odmerili snage u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Pančevački Dinamo još jednom se pokazao kao tvrd orah pošto je u Veterniku odolevao sve do 90. minuta kada je Gajić pogodio i postavio konačan rezultat utakmice.

Treneri obe ekipe iskoristili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su priliku da na delu vide što više igrača, a prvo poluvreme proteklo je u igri na sredini terena. U sličnom ritmu nastavljeno je i u drugom delu utakmice tako da je Vojvodina tek u 70. minutu stigla do izgledne prilike za vođstvo.

Do kraja meča, timovi su se smenjivali u napadima, da bi crveno-beli u poslednjem minutu utakmice ipak uspeli da dođu do pobedonosnog pogotka.

Posle odličnog prodora Cebare po desnoj strani i odigranog povratnog pasa pred peterac, Gajić je šutirao iz prve i pogodio mrežu Dinama, te time ujedno postavio konačan rezultat ovog meča.

Prva takmičarska utakmica posle pauze, tokom koje su odigrane tri kontrolna meča, fudbalere Vojvodine očekuje u subotu. Protivnik novosadske "Stare dame" biće ekipa Radnika iz Surdulice.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.