Voša srušila Karpate

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2012, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša srušila Karpate

ANTALIJA -

U četvrtoj utakmici na pripremama u Antaliji fudbaleri Vojvodine postigli su treću pobedu, drugu protiv klubova iz Ukrajine.

Novosađani su ovoga puta minimalnom pobedom od 1:0 (0:0) bili bolji od trinaestoplasirane ekipe ukrajinskog prvenstva, Karpata iz Lavova.

Jedini gol postigao je Aleksandar Katai u 50. minutu, što je bio njegov četvrti gol za epitet najuspešnijeg strelca Vojvodine u Antaliji.

Šef stručnog štaba Novosađana Dejan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vukićević nije mogao da računa na povređene Moreiru i Abubakara, tako da je Ukrajincima suprotstavio nešto izmenjeni sastav: Supić, Vulićević, Pavlović, Milović, Mojsov (Bojović), Apija (Ađuru), Poletanović (Mitošević), Ljubinković (Ilić), Smiljanić (Stevanović), Katai (Novaković), Škuletić (Radoja).

Seriju od pet mečeva u Turskoj Vojvodina zaključuje u subotu,18. februara, sa Krivbasom iz Krivog Roga, petoplasiranom ekipom na tabeli ukrajinske Premijer lige. Povratak u Novi Sad planiran je sutradan, u nedelju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katai nastavio seriju, Voša opet pobedila

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2012

Fudbaleri Vojvodine zabeležili su novu pobedu na pripremama u Antaliji, a ponovo je čovek odluke bio sve bolji Aleksandar Katai.

Nastavak na Sportske.net...

Voša u vojničkom ritmu...

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2012, 17:16

Fudbaleri Vojvodine ozbiljno su se nameračili na titule u ovoj sezoni. O tome svedoče pojačanja, "vojnički" treninzi i odlične igre koje Novosađani demonstriraju na pripremama u Antaliji.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.