Voša puni 105, Krivokapić traži pobedu

Izvor: Mondo, 05.Mar.2019, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša puni 105, Krivokapić traži pobedu

Na rođendan "stare dame" igra se važan prvenstveni meč, vojvođanski derbi protiv Spartaka (sreda, 18.00).

Na seriju od tri remija u finišu jesenjeg dela sezone, Vojvodina se nadovezala porazima u prva tri prolećna kola Superlige.

Dok se na gostovanju Crvenoj zvezdi nije ni očekivala "žetva bodova", porazi od Radničkog na domaćem terenu i naročito onaj od Voždovca, golom u 88. minutu, prilično su zaboleli trenera Radovana Krivokapića i sve u klubu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
U sredu, u okviru 25. kola, igra se 59. pokrajinski derbi protiv Spartaka, a činjenica da Vojvodina istog dana slavi 105 godina od osnivanja, dodatni je motiv "lalama" da se konačno pokrenu sa nule.

"Za priču više nemamo vremena. Svi znamo u kakvoj smo situaciji, šta nam nedostaje i gde imamo problem. Vreme je da počnemo da osvajamo bodove, jer smo došli do tačke posle koje više nema nazad. Ono što te ne ubije, to te ojača, tako da iz svega što se desilo treba zajedno da izađemo jači i da damo sve od sebe kako bismo pobedili Spartak. U obzir dolazi samo pobeda i sa takvim razmišljanjem treba da uđemo u meč", naveo je Krivokapić na konferenciji za novinare.

On je dodao da Spartak poštuje, kao i sve druge, ali da ekipa Vojvodine treba mnogo više da poštuje sebe, nego protivnike i da veruje u svoje mogućnosti.

"Često spominjem da nam je potrebna samo jedna utakmica ili taj jedan gol, o kome toliko pričamo, pa da nam krene na bolje. Svi igrači su zdravi i spremni. Ako ne pobedimo, neće biti smak sveta, ali o tome ne razmišljam".

On je najavio mogućnost da Voša zaigra u formaciji sa dvojicom "špiceva".

"To je sistem koji ja najviše volim, ali prethodno treba sagledati vrline i mane protivnika, kao i to da li mi imamo takav profil igrača. Videćemo kako će se meč odvijati, a jedino što mogu da kažem je da ćemo pokušati sve kako bismo ostvarili pobedu, što protivniku moramo staviti do znanja od prvog minuta".

Kao što je najavljeno, ulaznice za ovaj meč će povodom rođendana biti besplatne i mogu se podići na blagajni "Karađorđa" od 16 časova. Jedno lice, uz pružanje lične karte na uvid, moći će da podigne najviše četiri ulaznice.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.