Voša posle penala u polufinalu Kupa Srbije!

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2020, 22:19

Voša posle penala u polufinalu Kupa Srbije!

Novosađani se pridružili Crvenoj zvezdi, Partizanu i Čukaričkom.

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u polufinale Kupa Srbije pošto su večeras posle boljeg izvođenja penala pobedili Mladost iz Lučana ukupnim rezultatom 5:4 (0:0).

Večeras nije bilo mnogo uzbuženja na "Karađorđu", na kom je domaći tim dominirao, ali na nekako jalov način i bez mnogo pravih prilika.

Vojvodina je bila nešto konkretnija, i očekivano držala kontrolu igre, ali daleko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od protivničkog gola.

Koliko je večeras bilo neuzbudljivo u Novom Sadu, potvrđuje i podatak da je prvu pravu priliku Vojvodina imala tek na isteku sata igre, posle gužve u petercu, niko nije uspeo da pogodi loptu i pogodi mrežu.

Kako se bližio kraj, Novosađani su bili opasniji, ali im je nedostajala konkretnija završnica. Ubrzo je Petar Bojić imao solidan pokušaj, ali se istakao golman Knežević.

Do kraja regularnih 90 minuta nije bilo više prilika, ali je Nenad Lalatović iznenadio malobrojnu publiku kada je odlučio da u nadoknadi igre izvede prvog golmana Emila Rockova i uvede Nikolu Simića.

U penal seriji, svih pet igrača Vojvodine pogodilo je mrežu, pa je promašaj rezerviste Pavlovića bio dovoljan za pobedu Novosađana.

Penal serija:

1 - Milan Bojović donosi prednost gostima, Čović precizan za Vošu

2 - Pavlović maši ceo gol, Vukadinović uz dosta sreće donosi prednost domaćima

3 - Kapiten Šatara kapitenski, Gemović "panjenkom" čuva Vošinu prednost

4 - Lazar Jovanović siguran, Stojković takođe, samo u desni ugao

5 - Radivojević pogađa sam ugao, Nikola Drinčić preuzima odgovornost i vodi Vošu u polufinale!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina četvrtfinalista, odlučila penal serija

Izvor: RTS, 03.Jun.2020

Fudbaleri Vojvodine su se plasirali u polufinale Kupa Srbije savladavši Mladost sa 5:4 posle penal serije u poslednjoj utakici četvrtfinala. Posle duge i ravnopravne igre na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu o pobedniku je odlučio kapiten Vojvodine Dinčić pogotkom sa jedanaesterda u...

Nastavak na RTS...

Vojvodina posle penala u polufinalu Kupa

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jun.2020, 08:56

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se večeras u polufinale Kupa Srbije, pošto su posle boljeg izvođenja penala pobedili Mladost na svom terenu sa 5:4...Nakon regularnih 90 minuta igre nije bilo golova, iako je ekipa Nenada Lalatovića bila bolji tim, naročito u drugom poluvremenu...Vojvodina je u penal...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.