Voša poražena od Trentina, takmičenje nastavlja u Kupu izazivača

Izvor: Blic, 20.Nov.2014, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša poražena od Trentina, takmičenje nastavlja u Kupu izazivača

Odbojkaši Vojvodine nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala Kupa CEV pošto su u Trentu, u revanšu šesnaestine finala, izgubili od ekipe domaćeg Trentina sa 3:0 (25:23, 31:29, 25:20).

Novosađani su očekivano poraženi, ali su tokom 89 minuta igre pružili sjajan otpor favorizovanoj italijanskoj ekipi, četvorostrukom svetskom i trostrukom evropskom prvaku.

Prvi meč u Novom Sadu Trentino je dobio rezultatom 3:1. Vojvodina nastavlja takmičenje u šesnaestini finala Kupa izazivača, gde će joj protivnik biti bolji iz dvomeča austrijski klubova Union Rajfajzen Valdvirtel - UVC Holding Grac.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Smeč 5 i Kraguj završili takmičenje u Kupu Srbije

Izvor: KGsport.info, 20.Nov.2014

Kragujevački klubovi eleminisani su u osmini finala Kupa Srbije za odbojkašice. Smeč 5 je očekivano ubedljivo poražen od Železničara, dok Kraguj nije uspeo da izdrži više od tri seta protiv favorizovane Vizure.. U prvom meču večerašnjeg odbojkaškog programa u hali „Park“, ekipa Smeča...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.