Voša na završnom turniru Kupa Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2015, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša na završnom turniru Kupa Srbije

Rukometaši Vojvodine ostvarili su plasman na završni turnir Kupa Srbije pošto su u revanš meču, odigranom na Slanoj Bari, protiv Sloge slavili sa 25:21. U prvom susretu u Požegi bilo je 25:25. Fajn for na programu je 6-7.juna, a domaćin još nije poznat.

Gosti iz Požege sjajno su otvorili meč i u nekoliko navrata imali +2. Vošini rukometaši teško su izlazili na kraj sa agresivnom 6-0 zonom protivnika kojeg je predvodio sjajni Kukobat na golu.

Vojvodina je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u organizovanije napade krenula tek u finišu prvog dela igre kada je i počela serija uzastopnih golova.

U 28.minutu bilo je 11:13, a serija od 9:0 okončala se u 41.minutu kada je na semaforu pisalo 20:13. Sigurnijem napadu mnogo je doprineo golman Kocić (ukupno 19 odbrana).

Do kraja sussreta Novosađani su imali od četiri do šest golova prednosti za konačnih 25:21.

Najefikasniji u timu Vojvodine bio je Orbović sa 6 golova, Stanković je postigao 5, Elezović 4. Za najboljeg igrača u pobedničkog ekipi prema oceni trenera proglašen je pivotmen Zoran Nikolić koji je postigao tri pogotka, a vrednije od toga je činjenica da je na parketu proveo svih 60.minuta i igrao u oba pravca.

Podsećamo, Vojvodina je na ovom meču nastupila bez čak osmorice igrača, mahom, zbog povreda poput kapitena Ćurkovića, Datkašvilija, Lazovića, Arsenića, Jovanovića.

Vojvodina se okreće plej ofu Superlige Srbije kada će u prvom kolu 4.aprila ugostiti Partizan.

U muškoj konkurenciji igrane su i ostale revanš utakmice : Radnički - Partizan 28:25, Crvena Zvezda - Spartak-Vojput 26:23 i Metaloplastika - Železničar 23:24.

U polufinalu su Partizan,Spartak Vojput, Vojvodina i Železničar.

Danas su igrane i prve utakmice četvrtfinala Rukometnog Kupa Srbije u ženskoj konkurenciji : Metalac-Jagodina 12-48, Minakva Vojvodina-Naisa 27-27, Radnički (S)-Knjaz Miloš 25-34, Medicinar-Radnički KG 22-35.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.