Voša bez rešenja za oklop Smedereva ni sa igračem više

Izvor: Blic, 12.Avg.2012, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša bez rešenja za oklop Smedereva ni sa igračem više

Fudbaleri Vojvodine i Smedereva odigrali su meč bez golova u Novom Sadu na startu Jelen Superlige.

Posle bolne eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope, fudbaleri Vojvodine očito nisu uspeli da se oporave i na svom terenu osvoje tri boda na startu domaćeg prvenstva.

Prikazali su dobru partiju, imali mnogo šansi, pre svih novajlija Grin i Abubakar Oumaru, te Trajković, Moreira i Bilbija, ali je mreža golmana Živkovića ostala netaknuta.

Činilo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će cilja ipak doći kada je Smederevo ostalo sa igračem manje posle isključenja Robertsa Omege u 70. minutu, ali su se gosti potpuno povukli, pa "lale" nisu imale rešenje za bunker u poslednjih 20 minuta.

Povezane vesti: I Smederevo bolje od Vojvodine, Novi Pazar beži sa dna Sudija meča Partizan - Vojvodina član grupe "Grobari Čokot" na Fejsbuku Vojvodina ostala u šampionskoj trci, Metalac slavio u Jagodini Zvezda jedva sačuvala prvo mesto, Partizan slavio

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.