Voronjin tera Faulera sa Enfilda?

Izvor: B92, 25.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voronjin "tera" Faulera sa Enfilda?



Čelnici fudbalskog kluba Liverpul objavili su da će napadač Andrij Voronjin na leto potpisati četvorogodišnji ugovor sa klubom sa Enfilda. Ukrajinac je trenutno član Bajera, ali mu ugovor ističe na kraju sezone, pa će u redove "crvenih" preći bez obeštećenja. Dolazak 27-godišnjeg centarfora umanjio je šanse da Robi Fauler dobije novi ugovor, mada ga je menadžer Rafa Benites pohvalio nakon meča sa Šefild junajtedom, koji je Liverpul dobio sa 4:0.

Konkurencija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u napadu Liverpula je žestoka, pošto se za mesto u timu bore Piter Krauč, Kreg Belami i Dirk Kajt.

"Robi je dobar napadač, i dalje je najbolji u završnom udarcu, lako postiže golove. Ponekad poželim da Belami može da se nadtrčava sa defanzivcima protivnika, a onda da preda loptu Fauleru na realizaciju. To bi bilo savršeno", izjavio je španski stručnjak.

Benties je nastavio sa pohvalama na račun 31-godišnjeg fudbalera, ali se osvrnuo i na kvalitete njegovih kolega u napadu.

"Kada mu se stvore prilike, iskoristiće ih u najvećem broju slučajeva, a to je veoma bitna osobina. Ipak, imamo mnogo dobrih centarfora i svaki ima poneki poseban kvalitet. Krauč je sjajan u vazduhu, Kajt radi za ekipu, nije samo golgeter, a Belami je stravično brz", kaže 46-godišnji menadžer.

Ipak, bivši trener Valensije ostavlja mogućnost da Fauler dobije novi ugovor.

"Pričaćemo kasnije o Robijevoj budućnosti u klubu, ali dosta zavisi od njega. Ako bude često davao golove, nikada se ne zna...", ostao je zagonetan Španac.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.