Vorld Pis: Samo tvituj, Kobi!

Izvor: B92, 24.Apr.2013, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vorld Pis: Samo tvituj, Kobi!

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Meta Vorld Pis podržava aktivnost povređenog lidera "jezeraša" Kobija Brajanta na društvenim mrežama.

Brajant je na svom Tviter profilu davao savete svojim saigračima u toku utakmice sa San Antonio Sparsima, koju su Lejkersi izgubili rezultatom 91:79.

"Volim kada Kobi tvituje, trebalo bi da to radi i u drugoj utakmici, sve vreme da nas kritikuje, ocenjuje i savetuje. Trebalo bi da obuče sako, stavi kravatu sa "Mamba" simbolom i sedne na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klupu. Bio bi sjajan stručnjak", naveo je Vorld Pis.

Kobi je zbog mnogobrojnih komentara najavio da se neće oglašavati na internetu u nastavku plej-of serije Lejkersa i Sparsa da ne bi ometao saigrače.

Apsolutno ne! Ja ometam igrače, više nego što će Kobi ikada moći“, zaključio je u svom maniru košarkaš rođen pod imenom Ron Artest.

Plej-of serija Lejkersa i Sparsa nastavlja se u sredu u San Antoniju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.