Voriorsi kao razbijena vojska, novi debakl! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2019, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Voriorsi'' kao razbijena vojska, novi debakl! (video)

Očajan start nove sezone za ekipu Golden Stejt Voriorsa.

Posle ubedljivog poraza od Klipersa (141:122), Golden Stejt je večeras doživeo novu blamažu.

Ovoga puta Voriorsi su deklasirani na gostovanju Oklahomi, koja je na kraju trijumfovala ''samo'' sa 120:92.

''Samo'', jer je posle tri četvrtine ovog meča Golden Stejtu pretio mnogo teži poraz, u svakoj su primili po 35 poena, a početkom poslednjeg kvartala Oklahoma je imala i ''plus 42'' - 112:70!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
U finišu meča domaći su smanjili gas i dozvolili rivalu da večerašnji debakl učini nešto pristojnijim, što su Voriorsi i uspeli, pa na kraju mogu da budu zadovoljni minusom od 28 poena razlike.

Denis Šruder je sa 22 poena bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi, uz osam skokova i šest asistencija, a u stopu ga je pratio Danilo Galinari sa 21 poenom.

Kod Voriorsa, Stef Kari 23 poena, osam skokova, pet asistencija, ali slaba im je to bila uteha, svi ostali daleko ispod željenog nivoa.

-

View this post on Instagram

@nerlensnoel3 finds the cutting @ds17_fg on NBA League Pass!

A post shared by NBA (@nba) on Oct 27, 2019 at 1:25pm PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golden Stejt ubedljivo poražen u Oklahomi

Izvor: RTS, 28.Okt.2019

Golden Stejt Voriorsi ubedljivo su poraženi na gostovanju u Oklahoma Sitiju (120:92). . Vicešampion najbolje lige sveta odigrao je jako loše prvo poluvreme, a na veliki odmor je otišao sa zaostatkom od 33 poena (70:37)...Nije,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.