Volters: Pred nama je zanimljiva nedelja

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2017, 01:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volters: "Pred nama je zanimljiva nedelja"

Nejt Volters je govorio nakon utakmice protiv Uniksa, istakao je da je utakmica protiv Budućnosti ključna za tim.

Košarkaš Crvene zvezde Nejtan Volters rekao je posle večerašnje pobede nad Uniksom da ga raduje što je ekipa bila efikasna i dodao da je pred crveno-belima zanimljiva nedelja u kojoj se nada da će ostvariti dobre rezultate.

"Mučili smo se na početku utakmice, posebno u napadu u poslednjih nekoliko utakmica. Ova pobeda je veoma dobra za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nas, svi se osećaju pomalo bolje i čini se da su svi imali malo više energije. Ovo je za nas dobra utakmica", rekao je Volters novinarima posle meča.

Zvezda je večeras u 29. kolu Evrolige pobedila Uniks sa 83:65 i tako upisala 16. trijumf u najjačem evropskom takmičenju.Crveno-beli su u drugoj četvrtini u kojoj su postigli 30 poena preokrenuli utakmicu.

"Mislim da smo zaigrali brže, da nam je to pomoglo da postižemo preko potrebne poene. Moramo da budemo agresivniji i da ne promašujemo otvorene šuteve. Moramo da šutiramo sa samopouzdanjem i lopte će lakše ulaziti u koš. Mučili smo se mnogo na šutu u poslednjim mečevima i bilo je lepo videti da nam lopte 'ulaze' večeras", rekao je Volters.

Trener Dejan Radonjić na poziciji plejmejkera u poslednjih nekoliko utakmica, zbog povrede Stefana Jovića, rotira njega i Čarlsa Dženkinsa.

"Stef je sjajan igrač. U poslednjih pet utakmica često ne igra i moramo da nadomestimo njegovo odsustvo. Čarls i ja pokušavamo da radimo deo posla, ali tu je i ostatak ekipe, to je zasluga celog tima. Trudimo se da igramo brzo, da lopta ide ka igračima u reketu i da igramo agresivno", kazao je Volters.

Zvezdu naredne nedelje očekuju dva bitna meča - u utorak treća utakmica polufinala plej-ofa Jadranske lige protiv Budućnosti, a potom i meč s Darušafakom za prolaz u Top 8 Evrolige.

"Prvo moramo da se koncentrišemo na ono što nas očekuje u utorak, jer je to veoma važna utakmica u kojoj moramo da pobedimo i moramo da se maksimalno koncentrišemo na to, da igramo meč po meč. Zanimljiva nedelja je pred nama i nadam se da će sve biti dobro za nas", rekao je Volters.

On je dodao da se ekipa "dobro oseća" i da "nam mesta umoru" posle nekoliko napornih nedelja.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Volters: Pred nama je zanimljiva nedelja

Izvor: B92, 01.Apr.2017

Košarkaš Crvene zvezde Nejt Volters rekao je posle pobede nad Uniksom da ga raduje što je ekipa bila efikasna "Mučili smo se na početku utakmice, posebno u napadu u poslednjih nekoliko utakmica. Ova pobeda je veoma dobra za nas, svi se osećaju pomalo bolje i čini se da su svi imali malo više...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.