Voli Vas Mili!

Izvor: N1 televizija, 29.Jun.2016, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voli Vas Mili!

U utorak se navršilo tačno godinu dana od titule prvaka Evrope koju su osvojile naše najbolje košarkašice, čiji je kapiten Milica Dabović. Naravno, Dabovićeva nas je sve podsetila na taj podvig i u emotivnoj poruci najavila da će se uskoro oprostiti od dresa sa državnim grbom.

'Prošla je prva godina, a nekako bih i da slavim to kao moj drugi rođendan neka to bude nešto posebno, jer svaki dan je neki novi početak neki novi zivot... sve brzo pada u zaborav, ali verujte >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << mi da meni taj dan i ta utakmica nikada ne mogu nestati iz sećanja.Moja osećanja su sve čvrsća, a ponosnija ću biti iz godine u godinu kada budem strpljivo čekala za možda neki novi rezultat, a mene ne bude tu. Teško je pri samoj pomisli da ću se oprostiti od reprezentacije već u novembru, ali ne želim da podnosim poraze, ako bi do njih došlo sledeće godine. Želim da na najbolji i najlepši mogući način odem i ponosno ostavim nekome da vodi svoj tim do nekog novog cilja a to bude moguće, jer znam i svesna sam da to nije ni malo lako...

Voli vas Mili!!!

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.