Volfsburg u nadoknadi savladao Šalke

Izvor: RTS, 25.Avg.2018, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volfsburg u nadoknadi savladao Šalke

Fudbaleri Volfsburga savaladili su Šalke sa 2:1 u meču prvog kola Bundeslige. Pobede ostvarili Augsburg, Ajtraht i Herta. Remi Verdera i Hanovera. Posle VAR-a Nastasiću direktan crveni karton, Grujić debitovao.
Volfsburg je na svom stadionu nadigrao Šalke. Oba tima meč završila sa igračem manje. Matija Nastasić je zaradio direktan crveni karton u 65. minutu. Visoko podignutom nogom je startovao na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Veghorsta, a sudija je nakon pregledanog VAR-a odlučio da mu pokaže direktan crveni karton. S druge strane zbog dva žuta kartona isključen je Bruks.

Domaćin je poveo u 33. minutu preko Burksa. Šalke je uspeo da izjednači u 86. minutu, a siguran sa bele tačke bio je Bentaleb.
Kada se očekivalo da će se meč završiti bez pobednika, u četvrtom minutu nadoknade Ginček se odlično snašao i odbijenu loptu sproveo u mrežu.
Augzburg je na gostujućem terenu posle preokreta stigao do sva tri boda protiv Dizeldorfa - 2:1 (1:0). Dizeldorf je poveo u 39. minuta golom Ramana. Preokret gostima su doneli Hiterger u 57. minutu i Han u 76.
Ajntraht nadigrao Frajburg sa 2:0 u gostima. Strelci su bili Hale u 10. minutu i Miler u 10. i 82. Filip Kostić je ušao u igru u 69. a Mijat Gaćinović jnj igrao do 88. minuta za Ajntraht, a njihov saigrač Luka Jović je čitav meč presedeo na klupi.
Herta je stigla do pobede u Berlinu protiv Nirnberga - 1:0. Strelac jedinog gola bio je Ibišević u 27. minutu. Marko Grujić je zabeležio svoje prve minute u Bundesligi, u igru je ušao u 88. minutu.
Verder i Hanovera su odigrali nerešeno, 1:1. Poveli su gosti preko Vejtanda u 76. minutu, a izjednačenje je doneo Selasije u 85.
U poslednjem meču dana, Borusija je u Menhengladbahu savladala ekipu Leverkuzena sa 2:0, a strelci su bili Hofman sa bele tačke i Džonson.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.