Vol i Tauns igrači nedelje

Izvor: MVP.rs, 14.Mar.2017, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vol i Tauns igrači nedelje

Proglašeni su najbolji na Istoku i Zapadu za period od 6. do 12. marta.

NBA liga je izabrala Džona Vola (Vašington) i Karla-Entonija Taunsa (Minesota) za najbolje igrače konferencija za prethodnu nedelju. Plejmejker Vizardsa je briljirao na Istoku, a krilni igrač Timbervulvsa na Zapadu u periodu od 6. do 13. marta.

Vol je sa Vizardsima u prethodnoj nedelji ostvario maksimalan učinak sa četiri pobede bez poraza. Na tim mečevima prosečno je beležio >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << 29.8 poena, 11.3 asistencija, 3.3 skokova i 1.5 ukradenih lopti.

Sa druge strane, Tauns je bio najbolji igrač Timbervulvsa u nedelji u kojoj su ostvarili učinak od dve pobede i jednog poraza. Na tim mečevima mladi centar je ostvario učinak od 29 poena i 12.3 skokova. Interesantno je da je iz igre u tom periodu šutirao odličnih 63.3 odsto.

Ostali nominovani za najbolje igrače nedelje su bili: Denis Šruder (Atlanta), Andre Dramond (Detroit), Džejms Harden (Hjuston), Pol Džordž (Indijana), Dion Vejters i Hasan Vajtsajd (Majami), Janis Adetokunbo (Milvoki), Entoni Dejvis (Nju Orleans), Rasel Vestbruk (Oklahoma Siti), Dario Šarić (Filadelfija), Devin Buker (Finiks), Dejmian Lilard (Portland) i Bredli Bil (Vašington).

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.