Voker dogovorio sve sa Bajernom

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 23:41

Voker dogovorio sve sa Bajernom

Fudbaler Mančester sitija i engleski reprezentativac Kajl Voker postigao je usmeni dogovor sa Bajernom, prenosi Skaj Nemačka.

Britanski i nemački mediji navode da bi predstavnici dva kluba u narednih nekoliko dana trebalo da dogovore visinu obeštećenja.

Voker (33) ima ugovor sa Mančester sitijem do 30. juna naredne godine.

Engleski fudbaler i jedan od najboljih desnih bekova na svetu je prihvatio ponudu Bajerna da potpiše ugovor sa šampionom Bundeslige >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do juna 2025. godine uz mogućnost produženja saradnje na još jednu sezonu.

Voker je član Mančester sitija od 2017. godine, a pre toga je igrao za Aston Vilu, Kvins Park Rendžers, Šefild junajted, Totenhem i Northempton.

On je prošle sezone odigrao 39 utakmica za Mančester siti u svim takmičenjima, a sa "gradjanima" je ukupno osvojio 14 trofeja.,

Za reprezentaciju Engleske nastupio je na 76 mečeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.