Vojvodini produžen rok za uplatu do 5. jula

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Jun.2013, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodini produžen rok za uplatu do 5. jula

Vojvodina Srbijagas i Široki su dobili rok do 5. jula da plate vajld karte – u suprotnom naredne sezone neće igrati ABA ligu – jedan je od najvažnijih zaključaka Skupštine Sidra, održane u glavnom gradu Slovenije.
(FOTO: O. Ademovski)
Tokom tročasovnog sastanka, kojem su prisustvovali čelnici Crvene zvezde i Partizana, raspravljalo se o mnogim temama, kao što su usvajanje finansijskog i izveštaj sportskog direktora za minulu sezonu, zatim plan za narednu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Ipak, glavna tema bila je produženje roka za Novosađane i Hercegovce da uplate po 150 hiljada evra. Naime, dva kluba koja su plasmanom izborili pravo na pozivnicu imali su rok da do sastanka uplate novac, ali oni to nisu učinili. Međutim, odlukom Skupštine rok im je produžen do 5. jula.
U slučaju da ni do tada ne izmire svoje obaveze, Radnički će zauzeti mesto Vojvodine, dok je kod Širokog situacija malo komplikovanija s obzirom na to da je pitanje da li neki drugi klub iz Bosne i Hercegovine ispunjava uslove, kao i da li uopšte ima mogućnost da plati pozivnicu.
Rasplet bi mogao da ide u korist Sloveniji, odnosno njenom trećem klubu, ali sudeći po informacijama koje su se mogle čuti, Široki je najavio da će sigurno uplatiti novac do novog roka i samim tim staviti tačku na tu temu. Barem kada su oni u pitanju.
Ako Radnički na kraju ipak zahvaljujući Vojvodini ostane na Jadranu, pod velikim znakom pitanja je da li će igrati i Evrokup iako se za to pravo izborio.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grmuša: Platićemo kotizaciju

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jun.2013, 13:10

Vest da im je prolongiran rok za plaćanje vajld karte za ABA ligu, obradovala je sve u Vojvodini Srbijagas.. (FOTO: O. Ademovski). A, posebno jer im je skupština Sidra dozvolila da tu obavezu izmire u ratama. Tako da više nema dileme – Novosađani će sledeće sezone igrati u ABA ligi.. Aleksandar...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.