Vojvodina želi što dalje u kupu

Izvor: B92, 16.Feb.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina želi što dalje u kupu



Trener košarkaša Vojvodine Jovica Arsić izjavio je da će njegova ekipa učiniti sve da u Vršcu, na završnom turniru nacionalnog Kupa Radivoja Koraća "ostane što duže".

Novosadjani se sutra sastaju sa Refleksom iz Železnika u cetvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, koji se održava u Vršcu.

"Ove godine se nismo sastajali sa našim klubovima koji igraju u Jadranskoj ligi, pa je teško reći kakve su nam šanse u Vršcu. Finalni turnir Kupa će biti prilika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da jasno lociramo i sve naše slabosti u odnosu na najbolje ekipe, koje bi trebalo da otkloniti do početka Superlige", rekao je Arsić novinarima.

Arsić je istakao da će njegova ekipa biti skoro kompletna na finalnom turniru kupa, jer se oporavio Ivan Opačak, a jedini koji ima problema sa povredom je mladi Dragoljub Kitanović.

Kapiten Novosadjana Vanja Plisnić izrazio je uverenje da Vojvodina može da savlada ekipu u kojoj je proveo dve prethodne sezone.

"Dve godine koje sam proveo u Železniku su bile izuzetno lepe i radujem se novom susretu sa bivšim klupskim drugovima. Refleks ima mladu i vrlo poletnu ekipu, ali sam uveren da možemo da ih pobedimo i plasiramo se u polufinale", rekao je Plisnić.

Vojvodina će, ako pobedi Refleks, u polufinalu igrati sa pobednikom meča Hemofarma i Budućnosti.

U preostala dva četvrtfinalna meča sastaju se Crvena zvezda i Atlas, kao i Partizan i pobednik kvalifikacionog meča izmedju Ergonoma i Mornara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.