Vojvodina želi plasman u NLB ligu

Izvor: B92, 22.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina želi plasman u NLB ligu



Serija od tri uzastopne pobede dovela je prvotimce Vojvodine Srbijagas na prag Jadranske lige. Da bi se on prešao, "skakavcima" je neophodan još jedan trijumf. Prilika za to pruža im se već u srdeu kada će biti gosti Sloge iz Kraljeva. "U prvoj fazi Kraljevčani su nas iznenadli i zasluženo slavili. Sada smo u evidentnom usponu forme. Imamo kvalitetniji tim i smatram da ćemo i pored veoma vrele atmosfere koju priređuju navijači domaćih stići do pobede", rekao je Ivica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mavrenski, trener KK Vojvodina Srbijagas.

Neizvestan je nastup Golubovića i Nemeta, a da li će istrčati na parket, znaće se pred sam polazak za Kraljevo. Igrači su svesni značaja utakmice i obećavaju borbu do poslednjeg atoma snage.

"Znamo da nas očekuje težak meč i pakleni ambijent. Ukoliko nametnemo naš ritam verujem da ćemo nastaviti pobednički niz i revanširati im se za poraz u prvom delu Super lige", izjavio je Ivan Paunić, plej "skakavaca".

Utakmica KK Sloga - KK Vojvodina Srbijagas igra se u sredu u Kraljevu od 18:30 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.