Vojvodina u poslednjem minutu ostala bez pobede nad Bursom

Izvor: Press, 01.Avg.2013, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina u poslednjem minutu ostala bez pobede nad Bursom

Bursa je povela golom s bele tačke u 36. minutu. Strelac je bio Batalja nakon što je Đurić srušio upravo Batalju koji je izmakao pažnji odbrane lala.
Izjednačio je Vulićević u 71, a deset minuta kasnije vođstvo staroj novosadskoj dami doneo je, na asistenciju Vulićevića, Umaru Abubakar preciznim udarcem glavom u suprotan ugao Frejevog gola.
Konačan rezultat postavio je nigerijski internacionalac Taje Taivo posle kornera u poslednjim trenucima utakmice.
Revanš je na programu kroz sedam dana u Bursi.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voša ispustila pobedu

Izvor: RTS, 01.Avg.2013

Vojvodina - Bursa 2:2. Umalo da Vojvodina dođe do velike pobede, ali je Bursa u poslednjim minutima stigla do izjednačenja. Strelci Oumaru i Vulićević za Vojvodinu, Batalja i Taivo za tursku ekipu. Odlična igra Novosađana obećava spektakularan revanš...Sve vesti i zanimljivosti iz sveta sporta...

Nastavak na RTS...

Pobede Reala i Čelzija

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Avg.2013, 14:19

Real Madrid pobedio je u Glendejlu Los Anđeles Galaksi sa 3:1, u utakmici na međunarodnom turniru Kup šampiona.. (FOTO: AP). Real je poveo u 15. minutu preko Anhela Di Marije, a vođstvo je duplirao Karim Benzema u 51. minutu. Žoze Viljareal smanjio je na 1:2 u 63. minutu, a Benzema je svojim drugim...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.