Vojvodina u gostima Lokerenu

Izvor: B92, 11.Jul.2014, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina u gostima Lokerenu

Trener Vojvodine Zoran Marić zadovoljan je formom fudbalera pred put u Belgiju i prijateljsku utakmicu sa Lokerenom.

Novosadski tim će u subotu od 18.30 utakmicu u sklopu priprema za meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv slovačkog Trenčina.

"Zadovoljan sam onim što smo uradili na Zlatiboru, uradili smo dobre pripreme, čak su me neki i prijatno iznenadili. Znali smo i do sada da je omladinska škola Vojvodine jedna od najboljih u državi, ali nismo očekivali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će sve proći ovako dobro", rekao je Marić.

Šef stručnog štaba novosadskog tima istakao je da u Belgiju neće putovati Gaćinović, Babić, Vanja Milinković-Savić i Pankov, koji imaju obaveze u mladoj reprezentaciji Srbije.

Prvu utakmicu u Evropi ove sezone Vojvodina će igrati u četvrtak, 17. jula protiv Trenčina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.