Vojvodina u četvrtfinalu posle pobede nad Slobodom

Izvor: Beta, 29.Okt.2014, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina u četvrtfinalu posle pobede nad Slobodom

NOVI SAD, 29. oktobra 2014. (Beta) - Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u sredu u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su u Novom Sadu pobedili Slobodu iz Užica sa 1:0.

Strelac pobedničkog gola za branioca trofeja bio je Enver Alivodić već u šestom minutu meča, kada je iz okreta šutirao posle pasa Lazara Veselinovića.

Novosadjani nisu igrali kao u prvenstvu, u kome dele prvo mesto sa Partizanom, ali i to je bilo sasvim dovoljno da se pobedi Sloboda, koja se uspešno branila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << />
I fudbaleri Voždovca plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su posle boljeg izvodjenja penala u gostima pobedili Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Regularni deo meča završen je bez golova.

Ranije istog dana, Rad je napravio najveće iznenadjenje, pošto je izbacio Crvenu zvezdu. Plasman medju osam najboljih izborili su: Jagodina, niški Radnički i Spartak.

Preostala dva meča osmine finala - Partizan-Sloga Petrovac i OFK Beograd-Čukarički, odigraće se 19. novembra.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.