Vojvodina se pojačala pred put: Liberijac položio test

Izvor: Mondo, 23.Jan.2019, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina se pojačala pred put: Liberijac položio test

Voša ozvaničila dolazak još jednog novajlije.

Foto: MONDO/Milutin Vujičić

Fudbaleri i stručni štab Vojvodine otići će u četvrtak na pripreme u Tursku u sastavu baziranom na sopstvenoj omladinskoj školi, ali i uz određena pojačanja.

Na dan kada je MONDO objavio spisak putnika "lala" u Belek, novosadska "Stara dama" objavila je i najnoviju vest o aktivnostima u prelaznom roku:

"Fudbalski klub Vojvodina angažovao je još jedno pojačanje... >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Posle Vuka Mitoševića i nekoliko omladinaca iz sopstvene omladinske škole, član prvog tima Vojvodine od danas je zvanično i Seku Kone, liberijski internacionalac koji se u prethodnom periodu nalazio na probi među crveno-belima".

U biografiji novog igrača Novosađana napisano je da je rođen 10. novembra 1995. godine u Vonjami (Liberija) i da a pored liberijskog poseduje i holandsko državljanstvo.

Seniorsku karijeru je počeo upravo u zemlji lala i to u ekipi Fortuna Sitard, a potom je nastupao i za holandskog drugoligaša Os. Kasnije je igrao za američki tim Betlejem stil, a naknadno i za južnokorejski Ansan griners, za koji je tokom prošle godine odigrao 27 utakmica i postigao dva gola. Takođe, zabeležio je i četiri nastupa za reprezentaciju Liberije, a sa Vošom je potpisao ugovor u trajanju do januara 2021. godine.

Pročitajte spisak igrača koje će Radovan Krivokapić trenirati u Turskoj, uz raspored pripremnih utakmica "lala".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.