VOJVODINA: U mislima samo plasman u finale

Izvor: Mondo, 16.Apr.2013, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOJVODINA: U mislima samo plasman u finale

Trener "lala" Nebojša Vignjević optimista pred odlazak na revanš polufinala Kupa protiv OFK Beograda.

"Oprezno i sa verom u pobedu", moto je svih u Fudbalskom klubu Vojvodina pred dolazak na Karaburmu.

Na Omladinskom stadionu u sredu ih očekuje duel sa OFK Beogradom, ekipom koju su ovog proleća pobedili u prvom meču polufinala Kupa (1:0) i od koje su poraženi u prvenstvu (0:1).

Nebojša Vignjević >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je optimista, a na konferenciji za novinare u prisustvu portparolke Nuše Šenk i defanzivca Branislava Trajkovića objasnio je i na čemu gradi veru u pobedu.

"Smatram da smo u prednosti zbog našeg kvaliteta koji smo demonstrirali u proteklom periodu. Ako ćemo konkretno, na obe utakmice protiv OFK Beograda smo od svog rivala pokazali mnogo više, naročito se to odnosi na prvu polufinalnu utakmicu u kojoj smo dominirali u svim elementima fudbalske igre", izjavio je trener Novosađana.

Poraz od "romantičara" u poslednjem prvenstvenom duelu vidi kao dobru opomenu.

"Postoji i opcija poraza pa sutra moramo biti oprezni. Bezglavo jurišanje i napadi nisu naša opcija iz prostog razloga što imamo rezultatsku prednost no to ne znači da ćemo se braniti. Naprotiv, čekaćemo strpljivo našu šansu i ako nam se i kada ukaže, pokušaćemo da pitanje plasmana u finale rešimo pre poslednjeg sudijskog zvižduka", dodao je on.

U Novom Sadu znaju da "romantičarima" neće igrati Petar Grbić i Aleksandar Čavrić. Stručnom štabu jedini problem zadaje povreda Nemanje Radoje.

Takođe, "lale" bi trebalo da imaju i veliku podršku publike, s obzirom na to da su svojim pristalicama obezbedili besplatan prevoz do Karaburme, uz besplatne ulaznice.

(MONDO, foto: printscreen Youtube)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOJVODINA: U mislima samo finale Kupa

Izvor: Mondo, 16.Apr.2013

Trener "lala" Nebojša Vignjević optimista pred odlazak na revanš polufinala Kupa protiv OFK Beograda..."Oprezno i sa verom u pobedu", moto je svih u Fudbalskom klubu Vojvodina pred dolazak na Karaburmu...Na Omladinskom stadionu u sredu ih očekuje duel sa OFK Beogradom, ekipom koju su ovog proleća...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.