Vojvodina predstavila novo pojačanje, povratak posle 12 godina!

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2019, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina predstavila novo pojačanje, povratak posle 12 godina!

Doskorašnji fudbaler kineskog Longfora Nikola Petković od danas je zvanično novi igrač Vojvodine.

Petković, koji se posle 12 godina vraća u Vojvodinu, sa novosadskim klubom je potpisao ugovor do juna 2021. godine, a u nastavku sezone nosiće dres sa brojem 13.

"Mnogo lepih stvari me vezuje za ovaj grad, te nisam mnogo razmišljao posle razgovora sa predsednikom i sportskim direktorom. Nadam se da će ovo biti jedna lepa i zdrava priča. Lalatović je najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trener u Srbiji i ima neverovatnu energiju i znanje, te se vidi njegova ruka po tome kako ekipa igra", rekao je Petković.

Petković je sa tribina posmatrao prošli meč Vojvodine protiv Crvene zvezde. Kako je naveo, Vojvodina igra disciplinovano, igrači su spremni i izvršavaju zadatke koji su postavljeni pred njih.

"Uz malo sreće, rezultat je mogao biti bolji. Prvi gol ni sam ne znam kako je dala Zvezda, ali bez obzira na sve, mislim da je to dosta dobro izgledalo, iako sigurno ima još mnogo prostora za napredak. Tek je sedmo kolo i za sada imamo dobre rezultate, pogotovo što nije sramota izgubiti od Zvezde koja igra u Ligi šampiona", rekao je Petković.

Novi defanzivac Vojvodine se već priključio treninzima svojih novih saigrača.

"Drinčića poznajem dosta dobro još od ranije, jer smo zajedno igrali u mladoj reprezentaciji koja je 2007. godine bila vicešampion Evrope. On je sjajan igrač i vodja ove ekipe. Takodje, poznajem i Nikolića, iako sa njim nikada nisam igrao zajedno. Svi ostali momci su pozitivni i atmosfera je jako dobra, pa se dobro radi i na treninzima", rekao je Petković.

Nikola Petković je rodjen 28. marta 1986. u Beogradu i bio je član generacije Vojvodine iz sezone 2006/07, koja je predvodjena Milovanom Rajevcem uspela da nakon sedam godina izbori plasman u Evropu i zaigra u finalu Kupa.

Nakon toga, u januaru 2008, prešao je u turski Genčlerbirligi, a potom je nastupao još za Oftaspor, Crvenu zvezdu, Ajntraht Frankfurt, Tom, Ahli, Hapoel Tel Aviv, Sidnej, Vesterlo, Funde, Zemun, Polis Tero i konačno Longfor, za koji je tokom prošle polusezone odigrao deset zvaničnih utakmica.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši igrač Zvezde pojačao Vojvodinu

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019

Doskorašnji fudbaler kineskog Longfora Nikola Petković od srede je zvanično novi igrač Vojvodine. On se posle 12 godina vraća u Vojvodinu, sa novosadskim klubom je potpisao ugovor do juna 2021. godine, a u nastavku sezone nosiće dres sa brojem 13.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje....

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.