Vojvodina počela pripreme

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Jan.2012, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina počela pripreme

Na prvom sastanku u FC „Vujadin Boškov“, na početku priprema za nastavak sezone, šef stručnog Vojvodine Dejan Vukićević je igračima skrenuo pažnju na značaj onoga što je pred njima, kao i na glavni takmičarski cilj koji ih očekuje:

– Za ovaj pripremni period može da se kaže da je od istorijske važnosti, jer se spremamo za istorijski rezultat, za učešće u polufinalu kupa, a onda, ako prođemo Borac, da se na našem stadionu borimo za pobednički >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << pehar. U toj činjenici vidim glavni motiv za vas, najveći mogući, jer imate šansu da kao osvajači kupa uđete u klupsku istoriju kao prva generacija koja je u tome uspela.
Prvi stručnjak Novosađana predstavio je plan rada, koji je podeljen u dva dela:
– Odustali smo od odlaska u Crnu Goru, jer nam vremenske prilike dozvoljavaju, pod uslovom da se drastično ne pogoršaju, da sve što je zamišljeno sprovedemo u svom FC „Vujadin Boškov“. U ovom periodu predviđeno je da održimo 27 treninga i odigramo dve kontrolne utakmice, dok ćemo u Antaliji od 5. do 19. februara imati 18 treninga i pet provera forme u prijateljskim utakmicama.
Na spisku 31 ime
Novosađani su počeli pripreme sa spiskom igrača na kome je 31 ime, s tim što su narednih dana moguće još neke promene.
Vukićeviću su na raspolaganju: Supić, Janošević, Lazović, M. Kordć, Vulićević, Smiljanić, Pavlović, Branković, Mojsov, Trajković, Karan, V.Kovačević, Milović, Mitošević, Ađuru, Jao, Katai, Stevanović, Novaković, Škuletić, Ilić, Oumaru, Bojović, Ljubinković, Poletanović, Silađi, Radoja, Slijepčević, Bečeli, Šušnjar i Zogović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.