Vojvodina pobedila Rad u derbiju kola, Inđija se mučila

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Apr.2011, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina pobedila Rad u derbiju kola, Inđija se mučila

Fudbaleri Vojvodine pobedili su kao domaćin u Novom Sadu ekipu Rada sa 2:0 u utakmici 25. kola prvenstva Srbije i izjednačili se na drugoj poziciji sa Crvenom zvezdom, koja će na svom terenu igrati protiv Hajduka iz Kule.
Golove za Vojvodinu postigli su Miroslav Stevanović u 60. i Jao Antvi u 90. minutu.

Novosađani pet kola pre kraja Super lige imaju 59 bodova, kao i Crvena zvezda, dok je vodeći Partizan sakupio 65.
Rad i pored poraza >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nije ugrozio četvrtu poziciju na tabeli, pošto je nabliži pratilac 'građevinara', Spartak iz Subotice, izgubio na svom terenu od Borca iz Čačka sa 2:1.
Poslednje plasirani Čukarički bio je na korak od osvajanja prvog boda ovog proleća, ali je Inđija ipak pobedila na Banovom brdu.
Gol za goste, koji su pobedili sa 2:1, u 90. minutu postigao je Bojan Dubajić.
Inđija je ovom pobedom pobegla iz 'opasne zone', jer je Metalac izgubio u Ivanjici od Javora sa 1:0, dok će Hajduk iz Kule igrati protiv Crvene zvezde na Marakani u Beogradu.
Sloboda Sevojno je ostvarila drugu pobedu u nizu, pošto je posle Jagodine kao gost bila bolja od BSK-a iz Borče, koji kao domaćin igra u Čačku, sa 1:0.
Danas je i Smederevo na svom terenu bilo bolje od OFK Beograda sa 1:0.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.