Vojvodina otpustila trenera i sportskog direktora

Izvor: B92, 14.Mar.2022, 16:24

Vojvodina otpustila trenera i sportskog direktora

Vojvodina će morati da potraži novog trenera i novog sportskog direktora.

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je danas da je sporazumno raskinuo saradnju sa trenerom Slavoljubom Đorđevićem i sportskim direktorom Ljubišom Dunđerskim posle četiri uzastopna poraza u Super ligi Srbije.

Vojvodina je navela da je nakon analize rezultata prvog tima u ovoj sezoni, a posebno uzimajući u obzir poslednje četiri utakmice, raskinuta saradnja sa đorđevićem i Dunđerskim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Novosadski klub će naknadno saopštiti imena novog trenera i sportskog direktora, a Đorđeviću i Dunđerskom zahvalio je na saradnji i poželeo im sreću u daljoj karijeri.

Vojvodina je izgubila poslednje četiri utakmice u prvenstvu, od Radničkog (0:1), TSC-a (0:1), Kolubare (0:1) i Radnika (0:1), pa je osle 27 kola peta na tabeli sa 36 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.