Vojvodina ne želi Stevanovića

Izvor: B92, 15.Jan.2014, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina ne želi Stevanovića

Iako se spekulisalo da bi Miroslav Stevanović mogao da se vrati u Vojvodinu, novosadski klub ne želi reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Stevanović je tri godina igrao u Novom Sadu pre nego što je u januaru 2013.prešao u Sevilju. Nije uspeo u Andaluziji, pozajmljen je Elčeu za jesen, a sad traži klub za proleće.

"Nismo ga ni zvali, ni tražili, niti razmišljamo na tu temu u bilo kakvoj opciji", demantovao je eventualni povratak Stevanovića Radisav Rabrenović, generalni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sekretar Vojvodine.

Novosađani ističu da nemaju nameru da razigravaju tuđe igrače, već žele da kroz prvi tim afirmišu svoje talente koje bi kasnije prodali.

Vojvodina je u petak počela pripreme za prolećni deo sezone, sa nekoliko velikih izmena u sastavu u odnosu na jesen.

Voša je prvi deo sezone završila na deobi četvrtog mesta sa Radničkim iz Niša i Novim Pazarom sa po 24 boda, devet manje od lidera Partizana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.