Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2021, 17:55

Vojvodina naciljala Slovenca Bajdea

Ali tu je ozbiljna i brojna konkurencija...

Evropski šampionat biće centralna fudbalska tema sve do polovine jula, međutim to ne znači da se u domaćim superligaškim klubovima ništa ne događa. Štaviše, u toku je veliki posao - kreću pripreme, a samim tim i kompletiranje tima za iduću sezonu.

U Novom Sadu posle imenovanja Slavoljuba Đorđevića za trenera mogu da se posvete dovođenju pojačanja. Kako navodi slovenački snportal.si Vojvodina je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << oko bacila na Gregora Bajdea (27), doskorašnje krilno Maribora.

U pitanju je iskusan fudbaler koji je još igrao za Celje i italijansku Novaru, da bi mu ovog meseca istekao ugovor sa slovenačkim timom, pa je slobodan u izboru nove sredine.

Vojvodina će, navodi isti izvor, imati veliku konkurenciju u Željezničaru, Sarajevu i Zrinjskom iz Premijer lige BiH, te u grčkom Apolonu, hrvatskom Slavenu i još nekim klubovima iz Bugarske i Albanije.

Bajde je najbolje godine proveo u Mariboru i na 117 zvaničnioh utakmica postigao 26 pogodaka.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.