Vojvodina i Radnik podelili bodove, Čukarički ubedljiv protiv Kolubare

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2023, 19:05

Vojvodina i Radnik podelili bodove, Čukarički ubedljiv protiv Kolubare

Vojvodina i Radnik podelili su bodove, odigravši 1:1 u 23.kolu super lige.

Po jedan gol postignut je na obe strane i to već u prvih 20 minuta susreta. Gosti su šokirali malobrojnu domaću publiku već u 3.minutu, kada je Makarić iskoristio lošu reakciju Traorea i asistirao za Zorana Danoskog. Izjednačio je Nikola Čumić 15 minuta kada se našao na pravom mestu, posle kornera.

Do poluvremena, Malbašić i Jokić, na obe strane, nisu iskoristili po jednu polušansu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dok je u drugom poluvremenu viđena bezidejna igra oba tima.

Vojvodina je u 88.minutu imala idealnu šansu da dođe do trijumfa, posle povlačenja mladog Miloševića u šesnaestercu. Stefan Ranđelović bio je junak trenutka, pošto je odbranio jedanaesterac Čumiću.

U sudijskoj nadoknadi, Čumić i Vitas nisu se snašli u izglednim šansama, pa su gosti bili zadovoljniji sa jednim golom.

Radnik je i dalje poslednjeplasirani, dok je Vojvodina i dalje peta, ali polako gubi korak za vodećim ekipama.

Čukarički ubedljiv protiv Kolubare

Fudbaleri Čukaričkog savladali su večeras Kolubaru 3:0 u utakmici 23. kola Superlige.

Rezultati: Čukarički - Kolubara 3:0 (Tomović 60, Stojanović 74, Ivanović 83),

Vojvodina - Radnik 1:1 (Čumić 19 - Danoski 3).

Četvrtak: Napredak - Radnički Niš 2:0, Voždovac - Mladost Lučani 1:1.

Lider Superlige Srbije i aktuelni šampion, Crvena zvezda će u subotu od 14 sati gostovati Javoru u Ivanjici, a dva sata kasnije TSC će na svom terenu dočekati Spartak. Novi Pazar će od 18 časova igrati sa ekipom Mladosti iz Novog Sada.

Poslednji meč 23. kola na programu je u nedelju od 16.30 časova, a Partizan će u Beogradu dočekati kragujevački Radnički.

Prvo mesto na tabeli drži Crvena zvezda sa 60 bodova, dok je Partizan drugi sa 49.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.