Vojvodina gostuje u Nantu

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Sep.2012, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina gostuje u Nantu

Šef stručnog štaba Zlatomir Zagorčić otputovao je sa kombinovanim timom Vojvodine u Francusku, gde će u 15 časova odigrati prijateljsku utakmicu s Nantom.
Njegov asistent Zoltan Sabo ostao je u Novom Sadu da radi sa prvotimcima koji nisu uvršteni na spisak putnika za Francusku.
Pored dvojice, trojice igrača koji su dobijali šansu na prethodnim prvenstvenim utakmicama, protiv Nanta videću na delu još neke igrače sa šireg spiska, kao i omladince. Jaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << provera protiv francuskog drugoligaša daće sliku trenutnog stanja forme onih koji su na vratima prvog tima – kaže prvi stručnjak Novosađana.
U testu s Nantom Zagorčić će na raspolaganju imati 18 igrača. To su: golmani Žakula i Kesić, odnosno Radoja, Branković, Grin, Ivanić, Trajković, Škuletić, Bojović, Spremo, Deletić, Karan, Sekulić, Pavlović, Smiljanić, Gaćinović, Ilić i Makarić.
Pod nadzorom Zoltana Saboa i kondicionog trenera Milana Šolaje, preko vikenda u FC „Vujadin Boškov“ nastavljaju sa radom: Supić, Jokić, Đurić, Vulićević, Poletanović, Katai i Jao.
Ekipa se iz Francuske vraća u ponedeljak, dan ranije očekuje se  povratak Moreire, koji je uz dozvolu kratko bio u Portugalu, a u toku naredne sedmice priključiće se Stevanović, Oumaru, Mitošević i Bilbija, koji su proteklih dana imali obaveze u raznim reprezentativnim selekcijama.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.