Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2018, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina - Zvezda 1:1 (UŽIVO)

Za novosadske "crveno-bele" igra Nemanja Milojević, sin trenera beogradskih "crveno-belih".

19`: Već je 1:1. Centaršut na drugu stativu Fofana je glavom vratio pred gol-crtu, a pored uspavane Zvezdine odbrane i nemoćnog Borjana Đuričinu je ostalo samo da loptu ugura u mrežu.

16`: Pavkov je dobio pas po zemlji iza leđa odbrane domaćina. Rockov mu je krenuo u susret ali se poklizao. U tih nekoliko sekundi golman Vojvodine je izgubio koncentraciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pa mu je lopta prošla ispod ruku i otkotrljala se u gol. Zvezda vodi 1:0.

4`: Novajlija Vojvodine Đuričin, koji je nedavno stigao iz Spartaka, šutirao je loše, visoko preko Zvezdinog gola. Prvo uzbuđenje na meču.

Utakmica je počela. Ima oko 7.000 gledalaca.

Prvi ispit posle ulaska u Ligu šampiona naš prvak Crvena zvezda imaće kao gost Vojvodine u sedmom kolu državnog prvenstva.

Neće biti na poštedi sve Zvezdine uzdanice koje su iznele teret u revanšu poslednjeg kola kvalifikacija protiv Salcburga u Austriji. Igraće cela poslednja linija izuzev Savića umesto koga će na teren Babić. Videćemo kako će funkcionisati Zvezdini crnci na sredini terena Kafu, Ebesilio i Ben sa sidrašem Pavkovom.

Protiv dojučerašnjeg kluba, u kojem je nosio i kapitensku traku, igraće sada Zvezdina radilica Jovančić, a meč će biti zanimljiv jer će se na suprotstavljenim stranama naći otac i sin. Nemanja Milojević (20), koji je mladi grčki reprezentativac, potpisao je ugovor na tri godine s Vojvodinom.

Vojvodina: Rockov, Stojković, Antić, Graovac, Đorđević, Đuričić, Đurić, Milojević, Huhumis, Eze, Fofana. Trener: Veselinović.

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Degenek, Babić, Rodić, Jovičić, Jovančić, Kafu, Ebesilio, Ben, Pavkov. Trener: Milojević.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Poluvreme: Vojvodina - Zvezda 1:2 (UŽIVO)

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2018

Za novosadske "crveno-bele" igra Nemanja Milojević, sin trenera beogradskih "crveno-belih"...45`: Umalo još jedno izjednačenje. Fofana je driblinzima uneo pometnju u Zvezdinoj odbrani, ali je špicem šutirao pravo u Borjana koji je odbranio dlanovima...44`: Zvezda dolazi u vođstvo iz penala. Hladnokrvan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.