Vojvodina: Veselinović prošao lekarske preglede u Pohangu

Izvor: Blic, 30.Dec.2014, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina: Veselinović prošao lekarske preglede u Pohangu

Dosadašnji fudbaler Vojvodine Lazar Veselinović prošao je lekarske preglede pred jednogodišnju pozajmicu Pohang Stilersima, saopštio je novosadski klub.

"Koristimo ovu priliku da se zahvalimo Lazi na svemu prikazanom u dresu Vojvodine i da mu poželimo puno sreće u novom klubu", poručili su Novosađani, a Pohang će imati pravo otkupa ugovora po isteku pozajmice.

Veselinović je igrao za veliki broj vojvođanskih klubova, a u inostranstvu je pre povratka u rodni Novi Sad nosio dres Dinama iz Minska. U ovoj sezoni, postigao je osam golova za Vojvodinu, koja je treća na tabeli sa 29 bodova, tri manje od Crvene zvezde.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Najbolji strelac Vojvodine ozvaničio saradnju sa južnokorejskim klubom

Izvor: Sportal.rs, 31.Dec.2014, 17:36

Snažni napadač Vojvodine Lazar Veselinović, koji je ove sezone i prvi strelac Novosađana, uspešno je prošao lekarske preglede nakon kojih je ozvaničio jednogodišnju pozajmicu sa Pohang stilersima...Po isteku pozajmice korejski klub ima mogućnost otkupa ugovora. Iz Vojvodine su se..zahvalili...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.