Vojvodina: Prestalo da kuca srce velikog čoveka i vizionara

Izvor: Blic, 08.Jun.2013, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina: Prestalo da kuca srce velikog čoveka i vizionara

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je da je u Sportskom centru Vujadin Boškov u Novom Sadu otvorena knjiga žalosti povodom smrti predsednika kluba Ratka Butorovića.

"Danas je prestalo da kuca srce našeg predsednika Ratka Butorovića, velikog čoveka i vizionara. Malo je reći, Bato hvala ti za sve. Večno ćeš živeti u našim srcima i tvojoj Vojvodini", piše na zvaničnom sajtu Vojvodine.

Ratko Butorović, zvani Bata Kan Kan, pronađen je mrtav u hotelu "Park" u Novom Sadu, a kako saznaje agencija Beta on je po svemu sudeći umro prirodnom smrću. Vreme i mesto sahrane Ratka Butorovića biće naknadno objavljeno.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina: Bato, hvala ti za sve

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jun.2013

Fudbalski klub Vojvodina je saopštio da je u Sportskom centru "Vujadin Boškov" u Novom Sadu otvorena knjiga žalosti povodom smrti predsednika kluba Ratka Butorovića..."Danas je prestalo da kuca srce našeg predsednika Ratka Butorovića, velikog čoveka i vizionara. Malo je reći, Bato hvala ti za...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.