Vojvodić: Od danas ginem za Slaviju

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2015, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodić: Od danas ginem za Slaviju

Darko Vojvodić, novi trener Slavije, zvanično je predstavljen u klupskim prostorijama.

Na pres konferenciji on je rekao da je težak zadatak pred njim i igračima, ali da ne traži alibi i da će dati sve od sebe da i u novom klubu ostavi neki trag, kao što je to bilo gdje god da je radio.

"Drago mi je da sam ovdje. Kao i svugdje gdje sam radio daću svoj maksimum. Znate me kakav sam. Gdje god sam radio ostavio sam neki trag. Poznat sam kao neko ko voli disciplinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kao neko ko tjera igrače da daju maksimum. Svaka čast ljudima koji su vodili ekipu u posljednjoj utakmici na Koševu, gdje nimalo nije bilo lako, gdje su momci pokazali visok stepen borbenosti, i volju i želju i htjenje, i to je ono što ja hoću i na čemu će raditi. Jednostavno, moja filozofija je da igrači moraju da daju sve od sebe na utakmici. Da li će to biti tehnički ispravno, to možemo da ispravimo, ali kada je voljni momenat u pitanju tu neću imati dileme. Poznat sam kao neko čija je zadnja riječ po tom pitanju, i budite sigurni da ovo nije fraza ili šuplja priča. Sigurno je dok sam ja ovdje, red i rad unutar ekipe, i sve ono što je u opisu moga posla biće kako treba. Oni koji se ne mogu uklopiti u to, neće biti ovdje. Nisam došao nikoga da tjeram. Ovo je formirana ekipa, i svaki igrač nam je dobro došao. Međutim, igrači moraju da shvate da je klub iznad svih, i da smo svi mi prolazni klub je jedan", rekao je Darko Vojvodić na pres konferenciji, a prenose sportski portali.

Odmah je Vojvodić precizirao da preuzima odgovornost na sebe za sve ono što se dešava u ekipi.

"Od ovog momenta Darko Vojvodić je spreman da za ovaj klub pogine ako treba. Mene ne zanima ko je na suprotnoj strani, taman da je tamo klub kojeg moj otac drži. Ja sam spreman da u nedelju dam sve od sebe da mi pobijedimo tu utakmicu. Od danas sam potpuno odgovoran za ekipu, i od danas preuzimam svaku krivicu za sve što je loše unutar ekipe, i svaki loš rezultat, i biću podložan svakoj kritici. Nemam puno dana da se upoznam sa ekipom, volio bih da sam došao malo ranije, ali - kažem - nisam čovjek alibija. Hoću da pobijedim, i da uživam u pobjedama, da dođem u nedjelju do tri boda koja nas vode u sredinu tabele. Sve suprotno bi bilo pogubno, ali ja ne sumnjam u svoje igrače", istakao je on.

Darko Vojvodić je, podsjećamo, u karijeri vodio zvorničku Drinu, tuzlansku Slobodu, Sutjesku iz Foče, Radnički iz Lukavca, i u posljednjem mandatu GOŠK iz Gabele.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.