Vođa Delija: Ne podržavamo Orlove trenutno, zanima nas samo Zvezda

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Okt.2012, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vođa Delija: Ne podržavamo Orlove trenutno, zanima nas samo Zvezda

Kako se bliži duel između Srbije i Belgije, na portalima rivala Orlova malo–malo pa osvane tekst u vezi sa mečom, ali sa osvrtom na atmosferu koja ih čeka, navijače i probleme unutar srpskog fudbala.
Svesni su mediji u Belgiji da ih na „Marakani“ neće čekati paklena atmosfera, pre svega zbog rivaliteta pristalica večitih rivala
Na sajtu „dhnet.be“ navodi se da su Ultras navijačke grupe jače i od samog zakona. One vladaju, a klubovi ih ne mogu ignorisati iako bi to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << rado učinili.
Ultrasi ne vole ljude koji su na čelu FSS, uključujući Tomislava Karadžića, koji je ranije bio predsednik Partizana. To objašnjava zašto većina navijača Crvene zvezde zviždi nacionalnom timu.
Naravno, mi volimo Srbiju i poštujemo reprezentaciju, ali nas ne zanima meč sa Belgijom – rekao je Marko Vučković, jedan od vođa Zvezdinih navijača i dodao:
Ne treba da računaju da ćemo podržati nacionalni tim kao naš klub. Možda promenimo mišljenje onda kada FSS ne bude vodila sadašnja garnitura. Samo su dve stvari bitne: Crvena zvezda.. i Crvena zvezda.
Portal navodi da je Vučković uhapšen sa Ivanom Bogdanovim, nakon incidenata na meču Italija – Srbija u oktobru 2010. u Đenovi.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.