Vlasnik Videotona: Nikolić je došao zbog Lige Evrope, naučio me je da verujem

Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2017, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnik Videotona: Nikolić je došao zbog Lige Evrope, naučio me je da verujem

"Ako smo mogli protiv Bordoa...", podseća Ištvan Garinči

Kupio ih je kad su bili deveti. Podigao u vrh mađarskog fudbala. S njim u fotelji osvojili su dve titule (2011, 2015), ali sad želi plasman u Ligu Evrope.

Ištvan Garinči, predsednik Videotona, uveren je da će mađarski tim u tome i uspeti. Kako sam kaže, najviše veruje u - Marka Nikolića.

Želimo u grupu Lige Evrope. Zadatk nije jednostavan, na papiru smo dobli najtežeg mogućeg >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rivala. Partizan je po koeficijentu iznad Videotona, plus dolazi iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Naravno, može biti da je naša prednosti Marko Nikolić“, rekao je Garinči, u intervjuu za Nemzeti sport, posvećenom desetogodišnjici boravka u klubu.

MOZZART kvote 6513: Partizan - Videoton 1 (1,80), X (3,60), 2 (4,60)

Pojasnio je:

Taku dramatičnu situaciju samo fudbal može da priredi. Čovek se pre dva meseca borio za trofeje sa Partizanom i napustio klub, iako je mogao da napadne Ligu šampinoa. Verovao je u projekat Videotona, da sa nama može u Ligu Evrope. A sad mu se „namestilo“ da do tog takmičenja mora preko Partizana“.

Videoton - srećni što su izvukli Partizan; gazda pajtaši s Orbanom; budžet 12.000.000 i aždaja Henti

Klub iz Sekešfehervara je kvalifikacije počeo od prve runde. Najpre je eliminisa malteški Balzan, pa estonski Kalju Nome, da bi u minulom kolu priredio senzaciju izbacivši Bordo.

Verujem da ćemo i Partizan, iako znam da će biti teško. Trener me je naučio da verujem. I ekipa mi je na dosadašnjim utakmicama pokazala da je sve moguće. Na primer, protiv Boroda smo bili u prednosti ili nisu izgubili tri od četiri poluvremena. A Francuzi su daleko poznatiji i bogatiji klub od nas“, dodao je Ištvan Garinči.

(FOTO: vidi.hu)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

‘DRAMATIČNA SITUACIJA’: Vlasnik Videotona otvoreno o dolasku Marka Nikolića i cilju protiv Partizana

Izvor: HotSport.rs, 14.Avg.2017

Ostalo je još tri dana do povratka Marka Nikolića u Humsku, ovog puta kao trenera Videotona, čiji predsednik takođe ‘oseća’ blagu tenziju pred dvomeč sa Partizanom.. . Prvi čovek mađarskog vicešampiona Ištvan Garinči ove godine slavi deset godina kako boravi u klubu iz Sekešfehervara,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.