Vlahović rešeta – dva gola na otvaranju sezone! VIDEO

Izvor: B92, 15.Avg.2022, 21:31

Vlahović rešeta – dva gola na otvaranju sezone! VIDEO

Dušan Vlahović otvorio je sezonu u Seriji A i to sa dva pogotka za Juventus protiv Sasuola

U 42. minutu tog meča Vlahović je iznudio penal igrom leđima, a onda ga i izveo za vođstvo crno-belih iz Torina rezultatom 2:0.

Vrlo efektno je izveo udarac sa 11 metara i upisao se u strelce u novoj sezoni.

Prethodno je gol za Juventus postigao Anhel di Marija.

Filip Kostić je ovaj meč počeo sa klupe, a debitovao je za "staru damu" od 61. minuta zamenivši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Huana Kvadrada.

U 51. minutu stigao je i drugi pogodak.

Anhel Di Marija ga je sjajno proigrao, a srpski reprezentativac je desnom nogom iz prve pogodio mrežu Sasuola po drugi put.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vlahović sa dva pogotka otvorio novu sezonu u Seriji A i doneo tri boda Juventusu

Izvor: RTS, 15.Avg.2022

Dušan Vlahović postigao je dva pogotka na premijeri nove sezone u Seriji A, čime je pomogao svom Juventusu da dođe do trijumfa protiv Sasuola 3:0. . Srpski napadač Dušan Vlahović uspešno je započeo novu sezonu u Seriji A - protiv Sasuola je postigao dva pogotka,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.