Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2020, 23:43

Vlahović pred potpisom u Parmi

Srpski napadač izvesno karijeru nastavlja u redovima Krstaša, tvrde italijanski mediji

Bilo je pitanje da li će izabrati novo iskustvo u Bundesligi ili ostanak u Seriji A, a Dušan Vlahović je izgleda najbliži da karijeru nastavi u – Parmi!

Italijom je protutnjala vest da Krstaši vode trku za Vlahovićev potpis i da će to biti pozajmica do narednog leta uz opciju kupovine po ceni koja će tek biti određena. Želja je i ljudi u Fjorentini da Vlahović >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dobije angažman u kojem će imati veći prostor za igru i praktično garantovano mesto u startnoj postavi, a Parma je spremna da se obaveže na ovu obavezu bar u narednih godinu dana.

Navodno, posle Parme najbliži Vlahoviću je Verona, ali su nekadašnji osvajači Kupa UEFA prvi i najveći favoriti za potpis supertalentovanog golgetera.

Parma je već obavila razgovore sa Vlahovićevim agentima i Violom, a posao bi trebalo da bude dogovoren u narednim danima, možda čak i do kraja sledeće nedelje.

Vlahović je imao solidnu godinu iza sebe, pošto je na 34 utakmice zabeležio osam golova. Ali, kako mu je forma varirala, tako nije uspeo da se izbori za stalno mesto u startnoj postavi. Novi vlasnik Ljubičastih Roko Komiso vidi Vlahovića kao veliki potencijal i nekog ko bi klubu u doglednoj budućnosti mogao da donese zaradu od čak 40.000.000 evra.

Pored klubova iz Italije, najčešće su se za Vlahovića pominjali klubovi iz Bundeslige i to Lajpcig, Šalke i Volfzburg.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.