Vlahović pokazao mišiće i poručio: Nikad ne odustajemo

Izvor: B92, 07.Jan.2024, 22:05

Vlahović pokazao mišiće i poručio: Nikad ne odustajemo

Srpski napadač Dušan Vlahović bio je centralna figura u pobedi Juventusa protiv Salernitane u gostima (2:1) sa asistencijom i golom u nadoknadi vremena.

Njegov pogodak u smiraj utakmice ostavio je "bjankonere" na bliskom odstojanju od Intera u šampionskoj trci.

"Stara dama" ima dva boda manje od lidera.

Oskoljen euforičnom završnicom Vlahović je gol i pobedu proslavio demonstracijom svog "isklesanog" tela. Skinuo je dres da pokaže svima "koliko je jak".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />


"Moje mišljenje je da je ovo bila neverovatno važna pobeda, zaista smo dali maksimum večeras da dobijemo"
, rekao je odmah nakon uzbudljive utakmice.

"Iz meča u meč pokazujemo da smo tim za velika dela i idemo korak po korak", poručio je.

Epilog šampionske trke ne može da predvidi, ali kaže da će se ekipa boriti do samog kraja.

"Nikad ne odustajemo, to smo i sada pokazali, dajemo sve do samog kraja i videćemo kako će dalje da nam teče sezona, meč po meč. Još 18 utakmica iam da se igra, prvenstvo je i dalje dugo, naš cilj je da se plasiramo u Ligu šampiona. Idemo meč po meč i vdećemo dokle ćemo na kraju dogurati".

Gol protiv Salernitane bio mu je sedmi ove sezone, a upisao je i treću asistenciju.

"Uvek sam mnogo radio i davao sve od sebe, rad će se sigurno isplatiti. Veoma sam zadovoljan golom, ali ništa ne bi bilo moguće bez pomoći ekipe svakog dana, trenera, kluba. Radiću još više i nadam se da ću uspeti da postignem još mnogo golova koji će pomoći timu. Ne volim da gledam predaleko u budućnost, živim u sadašnjosti i bavim se samo stvarima koje mogu da promenim, na šta mogu da utičem. Svaki dan vredno radim da bih ostvario sve svoje snove. Put je još dug, važno je da držimo noge na zemlji".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.