Izvor: Piplmetar.rs, 30.Nov.2022, 18:31

Vlahović otkrio razlog svoje male minutaže na Mundijalu!

Centarfor reprezentacije Srbije Dušan Vlahović otkrio je razlog svoje male minutaže na Mundijalu. Vlahović je objasnio da nema nikakvih vansportskih stvari, već da je u dogovru sa selektorom Stojkovićem ostao na klupi protiv Brazila i Kameruna.
Vlahović je na utakmici protiv „karioka“ odigrao 30 minuta, dok u igru nije ni ušao protiv Kamerunaca.
„Osećam se dobro, mnogo bolje, spremno i nadam se da ću igrati u petak. Na misteru je da odluči. Nisam igrao u dogovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sa misterom jer nisam bio spreman. Imao sam povredu tetive i primicača. Došao sam povređen na okupljanje i sada se osećam bolje“, jasan je Vlahović.
Naš napadač je poručio da će ići i preko maksimuma na meču protiv Švajcarske.
„Od kada smo se plasirali na SP, mislim da je to narodu jako značajno. Oseća se da veruju u nas, Mundijal smo krenuli sa porazom i nerešenim, ali smo znali da će protiv Švajcaraca odlučivati. Živimo za ovaj momenat i jedva čekamo. Idemo na pobedu, a protiv Švajcarske idemo preko maksimuma – to obećavamo. Ako su bolji neka pobede, ako nisu mi ćemo. Mi ćemo pružiti i više nego što možemo, rekao je Vlahović.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.