Vlahović na vezi sa RTS-om

Izvor: RTS, 16.Dec.2019, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlahović na vezi sa RTS-om

Srpski napadač Dušan Vlahović maestralnim golom protiv Intera u nadoknadi vremena zakomplikovao je trku za prvo mesto u italijanskoj Seriji A. Talentovani fudbaler Fjorentine nakon meča za RTS izneo je utiske o golu.
Vlahović je bio jedini strelac za Fjorentinu u meču sa Interom koji je završen rezultatom 1:1. 

"Osećaj je bio neverovatan, ovo je možda nije moj najvažniji gol u karijeri, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali je onaj o kome se najviše priča. Bio sam veoma srećan i uzbuđen nakon gola, nadam se da ću nastaviti u ovom ritmu, radiću još jaće i nadam se da će nastaviti da postižem golove", rekao je Dušan.

Srpski napadač na maestralan način savladao je Handanovića i sprečio Inter da preuzme lidersku poziciju na tabeli Serije A.
"Inter se bori sa Juventusom za prvo mesto i mi smo pokvarili planove, to jest ovaj moj gol i zato se najviše priča o mom gola", zaključio je Vlahović.
Mladi reprezentativac Srbije ima 19 godina, a za "Violu" je ove godine upisao 15 nastupa u svim takmičenjima i postigao šest golova. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ZVEZDA FJORENTINE PORUČILA: Želim da se vratim u Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2019, 01:05

Voli crno-bele...Fudbaler Fjorentine Dušan Vlahović postigao je izjednačujući gol na utakmici sa Interom u sudijskoj nadoknadi (više pročitajte OVDE), ali i pored toga što trenutno živi snove u Seriji A ne zaboravlja Partizan u kom jezapočeo svoju igračku karijeru. Snažni centarfor je izjavio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.