Izvor: Piplmetar.rs, 06.Jul.2023, 18:30

Vlahović na izlaznim vratima Juventusa, čak petorica kandidata kao potencijalne zamene!

Najjači evropski klubovi stoje u redu za srpskog napadača Dušana Vlahovića.
Centarfor Juventusa mogao bi ovog leta da napusti Torino, a prema poslednjim informacijama „stara dama“ bi od njegovog transfera želela da prihoduje oko 90.000.000 evra, iako je njegova tržišna vrednost procenjena na oko 20.000.000 manje.
Trenutno nijedan klub nije izašao sa zvaničnom ponudom za 23-godišnjeg Srbina, ali je Juventus već sada sastavio spisak njegovih potencijalnih zamena. 
Kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << što je već poznato za usluge srpskog napadača raspituju se velikani poput Real Madrida, Bajerna, Čelsija…
Novi sportski direktor Juventusa Kristijano Đuntoli koji ovog leta stigao iz Napolija napravio je listu od petorice napadača koji bi mogli u Torinu umesto Srbina.
Najveća želja Đuntolija jeste snažni napadač Atalante i reprezentacije Danske Rasmus Hojlund koji je ove sezone postigao devet golova na 36 utakmice u svim takmičenjima za „boginju provincije“ postigao 11 golova.
Odmah iza njega na listi želja je Džonatan Dejvid golgeter Lila i reprezentacije Kanade. On je prošle sezone blistao u Francuskoj gde je postigao čak 26 golova na 40 utakmica.
Pored njih dvojica, tu su još trojica centarfora na „b“ listi. Radi se o Eljeu Vaiju napadaču francuskog Monpeljea koji je trenutno sa mladom reprezentacijom na Evropskom šampionatu. On je prošle sezone imao učinak od 19 golova na 33 utakmice, a na meču protiv Liona postigao je čak četiri pogotka.
Tu su i Portugalac Beto iz Udinezea koji je prošlu sezonu završio sa 10 postignutih pogodaka za tim

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.