Vlahović ide na megdan Fiorentini: Nikakav problem

Izvor: B92, 11.Feb.2022, 00:30

Vlahović ide na megdan Fiorentini: Nikakav problem

Srpski napadač Dušan Vlahović ponovo je bio heroj Juventusa.

Vlahović je u 88. minutu zatresao mrežu za 2:1 protiv Sasuola u četvrtfinalu Kupa Italije, ali je na kraju gol pripisan Tresoldiju kao autogol.

Svakako, Vlahović je najbitniji za pobedonosni pogodak i tamo gde je počeo na debiju protiv Verone, kada je postigao gol u 13. minutu, nastavio je protiv Sasuola.

Zanimljivo je sada da će Juventus igrati protiv Fiorentine u polufinalu Kupa Italije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Razmišljam samo kako da pobedimo na tom meču i ništa drugo mi nije bitno. Biće utakmica kao i svaka druga, ovde smo da igramo fudbal, nemam nikakav problem", rekao je Vlahović o narednom duelu sa Fiorentinom, za koju je igrao do kraja januara.

O samom meču i igrama u Juventusu.

"Potrebno je vreme, tek sam na početku ovde, drago mi je što svi hoće da mi pomognu, saigrači, trener i klub. Ništa ne bi bilo moguće bez njih i čast mi je što igram ovde i što sam deo fantastičnog tima. Paulo Dibala i Alvaro Morata su sjajni momci koji su dosta toga osvojili, učim od njih i hoću da budem na njihovom nivou, a lepo se slažemo i na terenu i van njega", rekao je Vlahović posle utakmice za Sport Mediaset.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.