Vlahović i Kostić najgori na derbiju: Dušan je dobro prošao

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 09:01

Vlahović i Kostić najgori na derbiju: "Dušan je dobro prošao"

Srpski fudbaleri nisu se proslavili u remiju Juventusa sa Interom, u prvom meču polufinala Kupa Italije.

Prestižna "Gazeta delo sport" dala je samo Dušanu Vlahoviću i Filipu Kostiću "petice", najnižu ocenu za nastup na meču.

Prvi je zamenjen u 74. minutu, a drugi je na terenu proveo svih 90 minuta.

Meč u Torinu završen je bez pobednika – 1:1, a Inter je izbegao poraz golom Romelua Lukakua u 95. minutu iz penala.

Trener Juventusa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Masimilijano Alegri prokomentarisao je igru svojih fudbalera, među njima i Vlahovića.

"Moramo bolje da pokrijemo šesnaesterac. Federiko Kjeza je ušao sa drugačijim karakteristikama, malo brže smo kretali loptu i koristili krila, ali ne zaboravimo da je Anhel imao prvu šansu na utakmici. I Dušan je dobro prošao, samo sam morao da uvedem sveže igrače sa drugačijim karakteristikama, da prodrmam stvari. Siguran sam da Di Marija nije bio srećan što je izašao, igrači nikada nisu, ali on je dolazio sa međunarodne pauze i iz reprezentacije i trebao mi je neko ko bi mogao da promeni tempo", rekao je Alegri.

Revanš susret igra se u Milanu 26. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Navijači Juventusa vređali Lukakua na rasnoj osnovi

Izvor: Beta, 05.Apr.2023

Navijači Juventusa vređali su na rasnoj osnovi fudbalera Intera Romelua Lukakua tokom prve polufinalne utakmice Kupa Italije, saopštili su danas njegovi predstavnici za medije.Lukaku je sinoć u petom minutu nadoknade vremena golom iz jedanaesterca izjednačio na 1:1 protiv Juventusa u Torinu, u prvom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.