Vlahović i Kostić dobijaju saigrača iz Crne Gore: Čuvali smo ga na pripremama

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 23:41

Vlahović i Kostić dobijaju saigrača iz Crne Gore: "Čuvali smo ga na pripremama"

Mladen Milinković, trener podgoričke Budućnosti, potvrdio je da će talentovani Vasilije Adžić potpisati za Juventus.

Mladi veznjak (17) naredne sedmice obaviće lekarske preglede u Torinu.

"Malo smo ga čuvali na pripremama, jer treba u toku sledeće nedjelje da obavi lekarske preglede i nismo želeli da rizikujemo povredu. Uzbuđen je zbog toga, to je u ljudskoj prirodi", rekao je Milinković i dodao:

"Dao sam više intervjua italijanskim medijima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poslednjih dana, nego u našim. Interesovali su se za Adžića, to samo potvrđuje da je Italija fudbalska zemlja. Dobio je šansu da od leta obuče dres jednog velikog kluba kao što je Juventus. Rekao sam mu da je to čast i privilegija, svi znamo kakvi igrači su igrali za Juventus. Dobiće šansu da promoviše svoju zemlju i klub, pa čak i za mene kao trenera biće mi čast što sam ga trenirao".

Adžić je ove sezone zabeležio učinak od šest golova na 23 utakmice.

Član je U19 reprezentacije Crne Gore, a uskoro bi trebalo očekivati da nastupi i za "A" tim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Adžić od sledeće nedelje na pregledima u Juventusu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Feb.2024, 12:25

Supertalentovani crnogorski napadač Vasilije Adžić definitivno će postati fudbaler Juventusa, potvrdio je trener podgoričke Budućnosti Mladen Milinković! Adžić je od leta postati igrač Stare dame, kada napuni 18 godina u julu, dok su mediji pisali da bi Budućnost trebalo da inkasira oko pet...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.