Vlahović: Stvari dobiju loš epilog kada ne pratim intuiciju

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 14:15

Vlahović: Stvari dobiju loš epilog kada ne pratim intuiciju

Dušan Vlahović, fudbaler Juventusa, bio je samokritičan nakon poraza "stare dame" (2:1) u meču 27. kola Serije A.

Srpski reprezentativac bio je tragičar gostiju na "Maradoni" pošto u prvom poluvremenu nije iskoristio tri velike šanse da postigne gol.

Vlahović smatra da je problem u tome što nije pratio svoj fudbalski instinkt.

"Kada ne pratim svoju intuiciju, stvari dobijaju loš epilog. U trećoj situaciji želeo sam da povedem loptu napred, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam odlučio da momentalno šutiram. Moj cilj je da postanem veliki napadač, ali problem je što nismo pobedili, a ne to što ja nisam postigao gol. Nadam se da ću biti sposoban da to ispravim u narednoj utakmici", rekao je Vlahović.

Juventus se već oprostio od trke za titulu, ali je situacija i dalje otvorena kada je borba za Ligu šampiona u pitanju.

"Moramo da nastavimo ovim putem, očekujući da ćemo osvojiti prvenstvo naredne godine. Na kraju sezone biću srećan ako osvojimo trofej i plasiramo se u Ligu šampiona. Želim povratak u Ligu šampiona sa druge, a ne sa treće pozicije na tabeli", objasnio je Vlahović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.