Vlado Petković prvak Azije i najbolji dizač

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Apr.2013, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlado Petković prvak Azije i najbolji dizač

Vlado Petković, dugogodišnji reprezentativac Srbije, predvodeći ekipu Kalaha iz Mazandarana, osvojio je titulu klupskog prvaka Azije, pošto je u finalu, odigranom u Teheranu, savladao Al Rajan iz Katara, Ljubomira Travice sa 3:0 (25:22, 25:17, 25:21).
Na ovaj način, šampion Irana, plasirao se na klupsko prvenstvo sveta, koje će se od 15. do 20. oktobra odigrati u Brazilu. Petković je na ovom takmičenju proglašen za najboljeg dizača.
Kalah je druga ekipa koja se kvalifikovala za to takmičenje, pošto je šampion Evrope, Lokomotiva iz Novosibirska, još pre mesec dana izborio plasman na taj turnir.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.