Vladislav Dragojlović u Budućnosti

Izvor: B92, 09.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladislav Dragojlović u Budućnosti



Vladislav Dragojlović u utorak će potpisati ugovor sa crnogorskim šampionom podgoričkom Budućnošću. Iskusni, 28-godišnji centar obavio je razgovor sa ljudima iz uprave podgoričkog kluba i trenerom Dejanom Radonjićem i zadovoljan je onim što mu je predočeno. Dragojlović je u karijeri nastupao za Slogu, OKK Beograd, Crvenu zvezdu i grčki Panionios.

"Obavio sam razgovor sa upravom kluba i Radonjićem. Ambicije nam se poklapaju, a odgovara mi i sistem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igre koji forsira Budućnost. Podgoričani imaju mladu ekipu koja zaslužuje sve pohvale za ono što je do sada pokazala u prva dva kola NLB lige, oduševila je posebno u meču sa Zadrom. Mislim da je to prava sredina za mene i da ću imati mogućnost da napredujem", rekao je Dragojlović.

Do dogovora dve strane ostalo je da se reše jo neki detalji.

"Praktično sam sve dogovorio sa ljudima iz kluba i trenerom, a ostale su neke sitnice koje treba da reši moj menadžer. Može se reći da sam jednom nogom u Podgorici, ali dok ne stavim potpis na ugovor ništa nije gotovo. Ipak, nadam se da će se sve to brzo rešiti i da ću se uskoro priključiti novim saigračima".

Postoji mogućnost da Dragojlović debituje protiv Crvene zvezde, svog bivšeg kluba.

"Nisam razmišljao o tome. Proveo sam tri divne godine u Zvezdi, bio kapiten tima i stekao afirmaciju. Međutim, ako se desi da budem u sastavu protiv mog bivšeg kluba, neće biti emocija. Profesionalac sam i učiniću sve da Budućnost u tom, kao i u svim narednim duelima, dođe do pobede", izjavio je Vladislav Dragojlović.

Budućnost je angažovanjem Dragojlovića našao zamenu za gorostasnog Vraneša, koji bi po najavama, trebalo da uskoro postane član beogradskog Partizana Igokea.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.