Vladimir Vermezović: Sto grama – sto evra

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jan.2013, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Vermezović: Sto grama – sto evra

Restoran prelepog hotela „Maks rojal” nudi fantastičan izbor hrane, posebno slatkiša, pa je Vermezović podsetio igrače zbog čega bi trebalo da vode računa prilikom deserta.
- Svakog jutra su merenja težine, za svakih sto grama viška plaća se sto evra. Pitali su me fudbaleri mogu li da jedu slatkiše, odgovorio sam potvrdno, ali sam siguran da u životu neće pojesti skuplji kolač. Šalim se, ako naporno treniraju, neće ni doći u priliku da se ugoje.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

VERMEZOVIĆ: Za 100 grama viška kilograma kazna 100 evra

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jan.2013

"Pitali su me fudbaleri mogu li da jedu slatkiše, odgovorio sam potvrdno, ali sam siguran da u životu neće pojesti skuplji kolač", rekao je trener Partizana

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.